Team Sprog

Sinds 2022 zijn we actief op het hoogste niveau van het marathonschaatsen. Na indrukwekkende prestaties vorig jaar, waaronder een overwinning in de ultieme marathonklassieker, zijn we dit jaar meer gemotiveerd dan ooit met ons zestal jonge, getalenteerde schaatsers: Klaas Poortinga, Ivo de la Porte, Hylke de Boer, Lars Woelders en Ruben Ligtenberg. Let’s go!

Team Sprog

team

Begeleiding

Jeroen de Vries

Jeroen de Vries

Hoofdtrainer

Bram Sikma

Bram Sikma

Ploegleider & trainer

Ard Alderts

Ard Alderts

Teammanager

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren