Woelders maakt overstap naar Team Sprog

Woelders maakt overstap naar Team Sprog

De 22-jarige Lars Woelders maakt volgend seizoen de overstap naar Team Sprog.Daarmee is hij de derde nieuweling in het team. Eerder werden Ruben Ligtenberg en Hylke de Boer al gepresenteerd.

De 22-jarige Lars Woelders maakt volgend seizoen de overstap naar Team Sprog. "Ik ben mijn huidige team dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben, maar ben ook ontzettend blij met de kans welke mij geboden wordt bij Team Sprog. Zij hebben de laatste twee jaar bewezen dat je ook met minder middelen tot grote prestaties kunt komen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat zij mij een stap voorwaarts kunnen laten maken. Ik wil mij verder ontwikkelen als marathonschaatser, maar ook in het langebaanschaatsen wil ik stappen maken. Hierover heb ik zeer positieve gesprekken gehad met Jeroen de Vries, trainer van Team Sprog, en heb er alle vertrouwen in dat dit moet gaan lukken", aldus Woelders.

“Als begeleidingsteam zijn wij trots op de stappen die wij als organisatie op dit moment zetten. Ons huidige team heeft het de afgelopen twee jaar ontzettend goed gedaan, en dat is een compliment aan het hele team. Wij willen blijven ontwikkelen en geloven in de filosofie dat we jongens aan ons proberen te binden die potentie hebben om op termijn podium te rijden. Dat zal heus niet met iedereen slagen, maar we hebben elkaar nodig om resultaten te boeken. Met Lars hebben we nu iemand die van hetzelfde kaliber is als Christian Haasjes. Christian heeft zijn transfer meer dan verdiend, maar zal altijd in mijn hart blijven zitten. Hij is niet alleen talentvol, maar ook nog eens een aardige gast”, aldus teammanager Alderts.

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren