Transfer News: Christian Haasjes tekent bij Team Sprog

Transfer News: Christian Haasjes tekent bij Team Sprog

Team Sprog heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met de 21 jarige Christian Haasjes. De schaatser van het huidige A6 marathonteam wordt dan de 3e rijder waarmee de organisatie voor het nieuwe seizoen een verbintenis heeft gesloten. Naast Haasjes hebben Chiel Smit en de Belg Indra Médard hun contract verlengd.

Afgelopen seizoen was het debuut van Team Sprog in de topdivisie. Met een aantal top 10 uitslagen en een verrassende 5e plaats van Smit op de alternatieve 11-stedentocht was het tot nu toe een prima debuut. Henk Wind, ploegleider, is dan ook tevreden over het debuut. “Als nieuwkomer en allemaal 1e jaars topdivisie rijders, mogen wij tot nu toe niet ontevreden zijn." Jeroen de Vries – trainer Team Sprog – heeft de jongens goed voorbereid op het seizoen en daar plukken we samen nu de vruchten van. "Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen waar we met Christian Haasjes een mooie versterking hebben binnengehaald.”

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren