Team Sprog wordt een Topdivisie team

Team Sprog wordt een Topdivisie team

Waar Team Sprog vorig jaar een mooi belofte team was, strijdt het dit seizoen mee in de Topdivisie. Een grote maar weloverwogen stap.

Nieuw team en persoonlijke doelen

Waar in het begin van het seizoen nog geen sprake was van promotie, biedt het huidige perspectief een ander zicht. En daar hoort ook een andere mindset bij. Want waar de gedachte was om in de top van het belofte peloton mee te doen gaan we nu proberen mee te strijden in de topdivisie. Een hele uitdaging met andere insteek. Daarom zal het ontwikkelen en nastreven van persoonlijke doelen dit seizoen belangrijk zijn.


Ploegleider aan het woord

“Dit is een grote sprong in het diepe. Maar mijn intentie zal niet veranderen. Ik zal alles doen om de jongens van alles te voorzien. Als ik nu bidons aangeef in het eerste of in het laatste uur. Dat maakt mij niets uit. Natuurlijk is het zo dat het iets anders werkt in de topdivisie maar daarin moet je juist groeien. En dat maakt het spectaculair én uitdagend. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in om deze jongens naar een hoger level te zien groeien", aldus Henk Wind.

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren