Rely on facts and Figrs

Rely on facts and Figrs

Sinds 2020, toen Team Sprog de Topdivisie in het marathonschaatsen betrad, zet Figrs zich vol enthousiasme in als sponsor. Als de techy sidekick van Team Sprog zijn ze altijd in de weer, op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen als software- en datapartner. De sleutel van deze samenwerking? Een gezamenlijke liefde voor innovatie en sport!

De samenwerking met Figrs is volgens Reinald Mast, directeur van Figrs, begonnen met de passie voor het ondersteunen van opkomend talent in de sportwereld. “Dankzij Ard, één van de directeuren bij Sprog, vertaalde zich dat naar een sponsorcontract bij Team Sprog. En inmiddels doen we dat nu voor het derde seizoen”. Voor Figrs gaat het sponsoren van Team Sprog verder dan alleen naamsbekendheid. “Het is de zoektocht naar jonge talenten die een waardevolle aanvulling kunnen zijn binnen het team”.

Over Figrs

Figrs is een snelgroeiende organisatie die inzet op vooruitgang. Als datapartner bieden wij inzicht en grip om de KPI's die voor jouw organisatie relevant zijn te optimaliseren. Daarbij maken wij inzichtelijk waar de feitelijke kansen liggen en hoe we antwoorden kunnen geven op impactvolle datavraagstukken. Een team van verschillende professionals zorgt voor inzicht en grip om samen te sturen op vooruitgang.


Meer weten over Figrs? Neem dan eens een kijkje op de website: https://www.figrs.com/

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren