Transfer nieuws: Ook Indra Médard verlaat Team Sprog

Transfer nieuws: Ook Indra Médard verlaat Team Sprog

Na 3 jaar zich te hebben ontwikkeld in ons team, maakt Indra volgend seizoen de stap naar de langebaan van team Novus. In goed overleg met het begeleidingsteam van Team Sprog is het een bewuste keuze van Indra om zich verder te ontwikkelen in team Novus.

Met het oog op de Olympische Spelen in Milaan maakt hij grote kans om deel te nemen aan de mass start en de team pursuit. "Dit is natuurlijk een prachtige kans die je iedere topsporter gunt, maar zeker de altijd goed gehumeurde Medard. Wij hopen dat hij hierin slaagt en wensen hem met deze volgende stap in zijn carrière dan ook heel veel succes. Wij zijn heel erg trots op de stappen die onze rijders maken," aldus Alderts, de teammanager van Team Sprog.

Na Christian Haasjes is Médard de tweede rijder van Team Sprog die zich volgend seizoen in een andere omgeving verder probeert te ontwikkelen.

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren