Lars Woelders: “Alles of niets!”

Lars Woelders: “Alles of niets!”

Lars Woelders, een 22-jarige Gramsberger, is voor het marathonschaatsen naar Heerenveen verhuisd. Afgelopen twee jaar reed hij al mee in de topdivisie en vertegenwoordigde hij het team OKAY/Interfarms.

Dit jaar maakte hij de overstap naar Team Sprog. De eerste kennismaking met het nieuwe team zit erop en het bevalt tot nu toe goed. "Als start van het nieuwe seizoen hebben we een bezoek gebracht aan Sprog. Daar hebben we samen met de stafleden Bram, Jeroen en Ard tactische plannen gemaakt en elkaar beter leren kennen. Dit wierp zijn vruchten af, want tijdens het trainings- en kennismakingsweekend in Langweer was er direct een klik voelbaar. Er wordt keihard getraind en ook veel plezier gemaakt. Dat is wat mij betreft een gouden combinatie."

Lars hoopt dit jaar zichzelf te verbeteren op de langebaan en te pieken tijdens de natuurijswedstrijden. "Dit jaar hoop ik mooie resultaten te behalen. Samen met onze trainer, Jeroen de Vries, ga ik extra focussen op het rijden van langebaanwedstrijden.” Zijn doel? “Een mooie beloning zou zijn om een podiumplek te behalen en mezelf flink te verbeteren op de langebaan. Ik wil op mijn best zijn in de maanden december en januari, wanneer de belangrijkste wedstrijden van het jaar plaatsvinden. Want dan is het alles of niets!”

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren