Jan Hamers niet naar Zweden, wel NK All-round

Jan Hamers niet naar Zweden, wel NK All-round

Jan Hamers heeft zich onlangs gekwalificeerd voor het NK Allround. Aangezien dit toernooi ongelukkig samenvalt met de natuurijswedstrijden in Zweden, heeft hij in overleg met ploegleider Bram Sikma besloten om op 24 en 25 februari in Thialf te rijden. En dat belooft veel goeds, want tijdens de kwalificatie heeft zijn persoonlijke record op de 5 km verbeterd, 6.32.67, met maar liefst 10 seconden.

“Na de Weissensee-wedstrijden kan ik me volledig richten op het NK in eigen land. Onder leiding van Jeroen de Vries heb ik de laatste twee jaar anders getraind dan ik gewend was. Dit heeft mij geen windeieren gelegd. Naast de marathons heb ik veel progressie geboekt op de langebaan, maar dat is niet het eindpunt voor mij. Ik wil mezelf uitdagen om het maximale te bereiken en mijn persoonlijke record tijdens deze wedstrijden verder te verbeteren”, vertelt Jan enthousiast.

Jan, heel veel succes tijdens het NK!

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren