Indra Medard niet mee naar de Weissensee

Indra Medard niet mee naar de Weissensee

Indra Medard heeft in goed overleg met Team Sprog besloten zich bij het Belgische Schaatsteam in Amerika aan te sluiten. Hij zal deelnemen aan zowel de mass start als de teampersuit in zowel Calgary als Québec.

Van 2 tot 4 februari neemt hij deel aan de ISU World Cup 6 Langebaan in Canada, Quebec. Daarnaast zal hij België vertegenwoordigen tijdens het WK Afstanden in Calgary, dat plaatsvindt van 15 tot 18 februari.


Heel veel succes Indra!

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren